Νόρα Κατσέλη: Βγήκε από τη ΜΕΘ – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας»

Εξήλθε τελικά από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη. Πλέον βρίσκεται σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν της Ευρωκλινικής Αθηνών.

«Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση. Αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας», αναφέρουν οι γιατροί και προσθέτουν:

«Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή».

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κυρία Νόρα Κατσέλη μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring). Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί (Ζησιμοπούλου Βάσω, νευρολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Εγκεφαλικών, Ευρωκλινική Αθηνών, Σουγιουλτζόγλου Μιλτιάδης, Διευθυντής Νευροχειρουργός, Ευρωκλινική Αθηνών, Παναγόπουλος Ζώης, Διευθυντής ΜΕΘ, Ευρωκλινική Αθηνών), καθώς και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής Αθηνών Κωνσταντίνου Ανδρέας, Διευθυντής Παθολόγος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ