Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜε ανακρίβειες και λαϊκισμό δεν διαστρεβλώνεται η αλήθεια

Με ανακρίβειες και λαϊκισμό δεν διαστρεβλώνεται η αλήθεια

Για το μεγάλο έργο που ανακοινώθηκε στο φράγμα Πηνειού και τη λίμνη «Κωνστντίνος Καραμανλής»

Ο τέως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μ.Μπαλαούρας, μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε στον τοπικό τύπο και βρίθει λαϊκισμού, ανακριβειών και στείρας αντιπολιτευτικής λογικής, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να κάνει το άσπρο – μαύρο για το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 8.500.000 ευρώ που η δική μας Κυβέρνηση ανακοίνωσε για τη λίμνη «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και το φράγμα Πηνειού.

Από την ανακοίνωσή του, η οποία ακολουθεί με ευλάβεια τα νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκύπτει ή ότι δεν γνωρίζει την πραγματικότητα ή ότι συνειδητά προσπαθεί να αποσιωπήσει την αλήθεια, ρίχνοντας πυροτεχνήματα προς πάσα κατεύθυνση!

Την τελευταία στιγμή, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και με γνώμονα μόνο τις εκλογές του 2019, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε μία προσπάθεια να ξεγελάσει τους Ηλείους, ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων -κυριολεκτικά στο πόδι- μία μελέτη με πολλές ελλείψεις, μόνο και μόνο για να έχει να παρουσιάσει έστω κι ένα έργο για το Νομό Ηλείας! Ευτυχώς, ο κόσμος και μνήμη έχει και γνώση, κατανοώντας πλήρως την έννοια της «ατυχούς για τον τόπο μας, αριστερής παρένθεσης».

Η αλήθεια, όμως, είναι μία και δεν διαστρεβλώνεται! Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που εντάσσει ένα ακόμα μεγάλο έργο για το Νομό Ηλείας, όπως διαχρονικά συμβαίνει με όλα τα μεγάλα έργα της περιοχής μας. 

Το έργο που η Κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε έχει τριπλάσιο προϋπολογισμό και δίνει τη δυνατότητα στην παραλίμνια περιοχή να αναδειχθεί και να αναπτυχθεί τουριστικά ως ένα από τα μεγάλα «πράσινα» έργα της χώρας μας.

Διότι εμείς θέλουμε μία Ηλεία δυνατή  και πρωτοπόρα και όχι στη μιζέρια που την αφήσατε για 4,5 χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ