Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈτσι στήνονται τα κορωνοπάρτι σε βίλες – Ο χρηματοδότης, το συνθηματικό και...

Έτσι στήνονται τα κορωνοπάρτι σε βίλες – Ο χρηματοδότης, το συνθηματικό και το face control

Από τις πλατείες όπου πλέον η αστυνομική παρουσία είναι ισχυρή τα κορονοπάρτι έχουν μεταφερθεί σε διαμερίσματα και βίλες.

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει, οι βίλες της Αττικής έχουν γίνει ανάρπαστες και οι νεαροί έχουν ήδη αρχίσει να κανονίζουν τα πριβέ πάρτι των εκατοντάδων ατόμων.

Το MEGA μάλιστα αποκαλύπτει πως στήνονται τα κορονοπάρτι. Ρόλο κλειδί έχει ο χρηματοδότης – διοργανωτής ο οποίος ψάχνει και νοικιάζει τη βίλα. Με τη σειρά του απευθύνεται στον μετρ ενός καταστήματος, ο οποίος έχει γνωριμίες και πελατολόγιο.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που στέλνει τα καλέσματα σε συγκεκριμένα άτομα μέσω διαδικτύου, ενώ ο… τρίτος της παρέας είναι ο dj, o οποίος αναλαμβάνει τη μουσική αλλά και την ενοικίαση των μηχανημάτων.

Ακολουθεί ο πορτιέρης, o οποίος με τη μέθοδο του face control επιτρέπει την είσοδο σε όσους γνωρίζουν το συνθηματικό για να μπουν στη βίλα.

Και ο παρκαδόρος ο οποίος αναλαμβάνει να εξαφανίσει από την περιοχή τα αυτοκίνητα των προσκεκλημένων προκειμένου να μη δώσουν στόχο και να έρθει η Αστυνομία.

Πως γίνονται τα καλέσματα

Οι διοργανωτές παίρνουν μέτρα προστασίας προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές αρχές.

Επιλέγουν να μην δημιουργούν ανοιχτές ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά να στέλνουν ιδιωτικά μηνύματα μέσω messenger σε κάθε έναν από τους προσκεκλημένους.

Μάλιστα το αυξημένο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση κορονοπάρτι το Πάσχα φανερώνει και το γεγονός ότι τα μηχανήματα και οι κονσόλες που χρησιμοποιούνται τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση.

Η Αστυνομία μετά και την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό για το Πάσχα, έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους για τον εντοπισμό χώρων και διοργανωτών κορονοπάρτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ