Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤοποθέτηση για το σύνδεσμο αποχέτευσης "ΗΡΑΚΛΗΣ"

Τοποθέτηση για το σύνδεσμο αποχέτευσης “ΗΡΑΚΛΗΣ”

Τοποθέτηση Διονυσίου Γεωργόπουλου επικεφαλή αντιπολίτευσης Δήμου Πηνειού για την υπογραφή του έργου «Επέκτασης δικτύου αποχέτευσης και σύνδεση αυτού με την υφιστάμενη Ε.Ε.Λ» προϋπολογισμού 6.348.000 ευρώ

Με την υπογραφή της σύμβασης, μεταξύ του πρόεδρου αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» και του αναδόχου  για την υλοποίηση του έργου επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου  προϋπολογισμού 6.348.000 ευρώ, κλείνει ο κύκλος που ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2018, όταν άρχισε  να υλοποιείται ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου έργου. Να τονίσω ότι ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης  «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» έχει ως μέλη του τους  δήμους Ανδραβίδας-Κυλλήνης και  Πηνειού. 

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. 

Ευχαριστώ  όλους  όσων συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, έτσι  ώστε ένα σημαντικό έργο στον τομέα του περιβάλλοντος  να μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Για να θυμίσω σε αυτούς που επιλέγουν την αδράνεια και την μεμψιμοιρία ότι το συγκεκριμένο έργο  -με βάση το  προϋπολογισμό- είναι το τρίτο σε μέγεθος πανελλαδικά  σε θέματα διαχείρισης  περιβάλλοντος. 

Ο Σύνδεσμος «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» στον οποίο ήμουν μέλος επί 13 έτη, και πρόεδρος 5 χρόνια , εκπροσωπώντας τις  προηγούμενες Δημοτικές Αρχές του Δήμου Πηνειού μου δίδαξε ότι, όταν υπάρχει αγαστή συνεργασία των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των υπαλλήλων μόνο επιτυχίες δύναται να έχουμε.

Με λυπεί το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή του Δήμου Πηνειού απέχει συνειδητά από τις διεργασίες του Συνδέσμου παρόλο που στο συγκεκριμένο έργο υπάρχει πρόβλεψη  επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου στις περιοχές της Αγίας Μαύρας και του Μαρκόπουλου,  οι οποίες βρίσκονται στη χωρική δικαιοδοσία του Δήμου Πηνειού.

Με λυπεί το γεγονός που  η Δημοτική αρχή του Δήμου Πηνειού  έχει επιλέξει την εσωστρέφεια, οποία οδηγεί σε λάθους χειρισμούς και χείριστα αποτελέσματα.

Όσον αφορά εμένα,  δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνω ότι χρειαστεί μέσω της  θεσμικής μου θέσης,  ώστε να παραχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Διονύσιος Γεωργόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πηνειού

Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δήμου Πηνειού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ