Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαLive οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής

Live οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής

Live η ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά στην οποία θα εξειδικεύσει τα μετρά σχετικά με το άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής. Παράλληλα ανακοινώνονται μέτρα που «κλείνουν» τα παράθυρα για μετακίνηση εκτός νομού. Ενώ αναμένεται ανακοίνωση για κωδικό στο 13033 για ανάσταση.

Στην ενημέρωση συμμετέχει η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης θα ενημερώσει για την εξέλιξη του σχεδίου διάθεσης των self-tests.

Επιπλέον στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν το άνοιγμα των εμπορικών και των κέντρων αισθητικής από αύριο Σάββατο 24/4.

Λίγο νωρίτερα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου, θα λειτουργήσουν με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) οι εμπορικές επιχειρήσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης, καθώς και τα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, με την ίδια μέθοδο, σε όλη την επικράτεια.

Επίσης, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής.

Δείτε live:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ