Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒουτιά θανάτου στη Φθιώτιδα: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι, ζητούσε μάταια βοήθεια...

Βουτιά θανάτου στη Φθιώτιδα: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι, ζητούσε μάταια βοήθεια όλη τη νύχτα

Ένας 62χρονος άνδρας το βράδυ της Τετάρτης (14-04-2021) έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού του και μετά από πολλαπλά κατάγματα κατέληξε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμφίκλεια προσπαθώντας να αλλάξει τη λάμπα από τη βεράντα του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την βεράντα που βρισκόταν στον πρώτο όροφο.

Ο 62χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες χωρίς ωστόσο να τον αντιληφθεί κάποιος και να καλέσει σε βοήθεια. Το πρωί της Πέμπτης και αφού ο άνδρας είχε περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή εντοπίστηκε από τους γείτονες του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας οι γιατροί διαπίστωσαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του 62χρονου. Τελικά ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η σορός του άτυχου 62χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου του.

πηγη: dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ