Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚορονοϊός: Ανοιχτά τα ζωολογικά πάρκα τα Σαββατοκύριακα - Τι κωδικό στέλνουμε στο...

Κορονοϊός: Ανοιχτά τα ζωολογικά πάρκα τα Σαββατοκύριακα – Τι κωδικό στέλνουμε στο 13033

Βόλτα και σε ζωολογικά πάρκα θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες από το Σάββατο 3 Απριλίου – Με ποιο κωδικό μπορούμε να πάμε

Μία ακόμη επιλογή θα έχουν οι πολίτες προκειμένου να κάνουν τη βόλτα τους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και αυτή είναι τα ζωολογικά πάρκα, καθώς εντάχθηκαν στην άρση των μέτρων του lockdown. Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο θα είναι ανοιχτό για το κοινό με την αποστολή SMS στο 13033 και με επιλογή τον κωδικό 6 από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σαββατοκύριακα.

Το μέτρο είναι μέρος της πιλοτικής λίστας που ανακοινώθηκε από το Νίκο Χαρδαλιά, για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο και τις επιτρεπόμενες αθλητικές δραστηριότητας με αυτοκίνητο ή μηχανή με τον κωδικό 6.

Πώς πάτε σε ζωολογικό πάρκο

Για τη διασφάλιση του επιτρεπόμενου αριθμού των επισκεπτών θα πρέπει να οι πολίτες να έχουν προαγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους, όπως αναφέρεται από το  Αττικό Ζωολογικό Πάρκο,  για την ημέρα που σκοπεύετε να επισκεφτείτε το πάρκο (Σάββατο ή Κυριακή) και να προσέλθετε στον χώρο με το αποδεικτικό της αγοράς.

Λεπτομέρειες μπορεί να δείτε και στην ανάρτηση του  Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στο facebook

πηγή: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ