Ανατροπή βόμβα στην υπόθεση Βαλυράκη – Τι έδειξε η νέα ιατροδικαστική έκθεση

Ραγδαίες εξελίξεις που ανατρέπουν πολλά από τα έως τώρα δεδομένα φέρνει η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη. Για να διαπιστωθούν οι ακριβής συνθήκες του θανάτου του.

Βάση των νέων δεδομένων η οικογένεια μιλάει πλέον ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια κι όχι για κάποιο ατύχημα. Η σύζυγος του πρώην υπουργού αλλά και τα παιδιά του δεν πίστεψαν σε καμία περίπτωση ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο που είχε βγει στα ανοιχτά της Ερέτριας το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου. Έπεσε από στη θάλασσα από απροσεξία από το φουσκωτό του στη θάλασσα και βρήκε τραγικό θάνατο από την προπέλα που σκάφους του.

Έτσι η οικογένεια τοποθέτησε ειδικούς εμπειρογνώμονες αλλά και νομικούς συμβούλους. Οι οποίοι κλήθηκαν να συμβάλλουν έτσι ώστε να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης το δεξί πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη έχει χτυπηθεί από την προπέλα του σκάφους του αείμνηστου πολιτικού. Ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχουν άλλα δύο χτυπήματα τα οποία έχουν προκληθεί από άλλο τέμνον όργανο. Το οποίο δεν ανήκει στο φουσκωτό του πρώην υπουργού. Τα αποτελέσματα του πορίσματος επιβεβαίωσε στο newsit.gr, ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Γιάννης Παγουρόπουλος. Ο οποίος πλέον αναφέρει ότι τα νέα στοιχεία φέρνουν καινούργια δεδομένα στην υπόθεση. Έτσι η οικογένεια του αείμνηστου πολιτικού μιλάει πλέον για ανατροπή στην υπόθεση και κάνει λόγο εγκληματική ενέργεια.

πηγή: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ