Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒατόπουλος: Να υπάρξει πολιτικό μορατόριουμ από όλες τις δυνάμεις

Βατόπουλος: Να υπάρξει πολιτικό μορατόριουμ από όλες τις δυνάμεις

«Να μην φέρνει νομοσχέδια η κυβέρνηση, να μην διαδηλώνει η αντιπολίτευση, ο ιός διασπείρεται»

Να υπάρξει μορατόριουμ από τις πολιτικές δυνάμεις πρότεινε ο Καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής των ειδικών Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι».

«Ο ιός διασπείρεται σε οποιαδήποτε συγκέντρωση ανθρώπων. Θα ήταν σκόπιμο σε αυτή τη φάση να υπάρχει ένα μορατόριουμ και από την πλευρά της κυβέρνησης να μην κατεβάζει νομοσχέδια τα οποία δημιουργούν προβλήματα εφόσον αυτό το πράγματα είναι δυνατόν, και από την πλευρά της αντιπολίτευσης για το ίδιο πράγμα. Οποιαδήποτε συγκέντρωση ανθρώπων μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, να υπάρξει υπερμετάδοση του ιού και να έχουμε μεγάλη αύξηση. Η κυβέρνηση πρέπει να κυβερνά, αλλά αν είναι δυνατόν να μην προκαλούμε σε αυτή τη φάση, θα ήταν πολύ καλό» εξηγησε ο κ. Βατόπουλος.

«Όταν λέω μορατόριουμ, εννοώ μορατόριουμ των πάντων. Και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης και των συλλογικοτήτων και των πάντων. Η χώρα αντιμετωπίζει μείζον πρόβλημα πρόβλημα δημόσιας υγείας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό και όλα τα άλλα ας πάνε αργότερα. Έχουμε χρόνο να τσακωθούμε αργότερα», τόνισε ο Καθηγητής Μικροβιολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ