«Μέσα» στο νυχτερινό μαγαζί στη Λιοσίων – Έκαναν τους πελάτες και έγινε το «ντου» της αστυνομίας

451

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, όταν άνδρες της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν στο νυχτερινό μαγαζί στη Λιοσίων που λειτουργούσε κανονικά, παρά το lockdown.

Τα μπουζούκια είχαν κανονικά πρόγραμμα με τραγουδίστρια και ζωντανή μουσική, διοργανώνοντας κυρίως κυρίως πριβέ πάρτι. Μέσα, εντοπίστηκαν περίπου 20 θαμώνες.

Δείτε πλάνα από το εσωτερικό του μαγαζιού:

Έτσι έγινε η έφοδος της Αστυνομίας

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Star, φαίνονται οι άνδρες της ασφάλειας αλλά και της μονάδας ελέγχου αγοράς να βγάζουν τους θαμώνες από το μαγαζί, όπως μια νεαρή κοπέλα αλλά και μια τραγουδίστρια.

Η ειδική επιχείρηση στήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Άνδρες της μονάδας ελέγχου αγοράς προσποιήθηκαν τους πελάτες και μπήκαν στο μαγαζί λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Απ’ έξω υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά που περίμεναν να δοθεί το σήμα για να εισβάλουν.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a013k56vb2yd&playlistId=v-c9wgy3p5mxsh-st

Όλα έγιναν μεθοδικά, καθώς το κλαμπ ήταν περικυκλωμένο με κάμερες αλλά και τσιλιαδόρους. Μόλις το κέφι «άναψε», τότε δόθηκε το σήμα στους αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν ότι το μαγαζί λειτουργούσε κάθε Παρασκευή.

Τι είπε ο υπεύθυνος του μαγαζιού

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ανάφερε πως “είχαμε ένα prive party με μερικά άτομα της υψηλής κοινωνίας και είχαν καλέσει 15 άτομα περίπου και το γιορτάζανε εκεί σε εμάς. Ήταν 15 άτομα σε δύο τραπέζια και πέντε άτομα ήταν οι υπάλληλοι στο μαγαζί. Είχαμε μια Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ήμασταν όλοι με μάσκες και αποστάσεις.
Ήταν παράνομο το πάρτι, αλλά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Αν συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης, θα το ανοίξουμε το μαγαζί, πάλι θα μας βάλουν πρόστιμο…”.

Στον υπεύθυνο του νυχτερινού κέντρου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, στην επιχείρηση 5.000 ευρώ και “λουκέτο”, και σε κάθε θαμώνα το ποσό των 300 ευρώ.

πηγη: tanea.gr