Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΔημήτρης Κουφοντίνας: Η επίσκεψη που τον έκανε να αναθεωρήσει για την απεργία...

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η επίσκεψη που τον έκανε να αναθεωρήσει για την απεργία πείνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας με δήλωσή του, που δόθηκε τηλεφωνικά στη συνήγορό του Ιωάννα Κούρτοβικ από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ανακοίνωσε τη διακοπή της απεργίας πείνας. Η επίσκεψη που τον έκανε να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το απόγευμα της Παρασκευής (12-03-2021) στη ΜΕΘ Λαμίας τον επισκέφθηκαν η σύζυγoς και ο γιος του, οι οποίοι όπως λένε οι πληροφορίες μίλησαν αρκετή ώρα με τους γιατρούς και ενημερωθηκαν αναλυτικά για το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των γιατρών της επιλογής του, Θ. Ζδούκου και Α. Ντουζέπη, χθες Σάββατο, στην οποίa αναφερόταν αναλυτικά ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο.

Όπως φαίνεται αυτή η διπλή επίσκεψη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του τρομοκράτη να σταματήσει την απεργία πείνας ή έστω να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι τέτοιο, μέσα από την ανακοίνωσε που εξέδωσε.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

πηγη: dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ