Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΞεκίνημα χθες με Αχαΐα, σήμερα παίρνει σειρά η Ηλεία

Ξεκίνημα χθες με Αχαΐα, σήμερα παίρνει σειρά η Ηλεία

Ψηφιακή περιοδεία ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Ελλάδα

Η ψηφιακή περιοδεία του ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Ελλάδα ξεκίνησε με την ομιλία της προέδρου Φώφης Γεννηματά στην Αχαΐα. Με θέμα το Ταμείο Ανάκαμψης, την πανδημία και την υγεία, ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα επικαιρότητας.

Σήμερα έχει σειρά η Ηλεία.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

  • Ο επιδημιολογικός χάρτης είναι στο κόκκινο, η αγορά και οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν. Το ΕΣΥ με την αύξηση των κρουσμάτων, και στην Αττική έφτασε πλέον  στα όριά του. Οι διαθέσιμες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία εξαντλούνται. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα έλλειψης κρεβατιών COVID. Επιτέλους, η Κυβέρνηση πρέπει να επιτάξει κρεβάτια από τον ιδιωτικό τομέα, όπως εδώ και καιρό έχω ζητήσει. Η Κυβέρνηση δυστυχώς πορεύεται ακόμη χωρίς σχέδιο και ετοιμότητα, με απανωτά λάθη και αστοχίες

  • Παρακολουθούμε όλοι τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως για τη σεξουαλική βία, τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις. Και αντί να μας ενώσουν όσα συμβαίνουν, αντί όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις  να στηρίξουμε το κίνημα metoo. Είδατε όλοι τι έγινε στη Βουλή. Κατήφορος, απογοήτευση και μικροκομματική εκμετάλλευση για τον κ. Μητσοτάκη και για τον κ. Τσίπρα. Αυτό το κίνημα πρέπει να μείνει ελεύθερο και ακηδεμόνευτο.
  • Η Δυτική Ελλάδα έχει το πιο διάσημο brand σε παγκόσμια κλίμακα, ένα brand που κινεί δισεκατομμύρια ευρώ κάθε 4 χρόνια. Το brand Olympic. Τι θα μπορούσε να γίνει με βάση αυτό;  Ένα υπερσύγχρονο νέο προπονητικό κέντρο παγκόσμιας εμβέλειας θα μπορούσε να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ήλιδας. Που έχει έρθει στο προσκήνιο με τις ανασκαφές. Επενδυτές και εταιρίες από όλο το κόσμο θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. 
  • Στρατηγικός μας Στόχος είναι η Πλήρης Απασχόληση και προτείνουμε την παροχή κινήτρων. Για τη δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Δίνουμε βάρος στο αίσθημα «ασφάλειας» του εργαζόμενου, να μη αποτελέσουν οι εργαζόμενοι το εύκολο θύμα των αλλαγών. Πιστεύουμε σε Δουλειές με δικαιώματα και αξιοπρέπεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ