Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαgaiasense1 – Ένα εργαλείο για την παραγωγή σου που έρχεται στα μέτρα...

gaiasense1 – Ένα εργαλείο για την παραγωγή σου που έρχεται στα μέτρα σου

Έχω ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή όπως το gaiasense1; Πόσο εύκολο θα είναι να βρω αυτά που χρειάζομαι μέσα στην εφαρμογή; Θέλω το gaiasense1 για κάτι περισσότερο από την πρόγνωση του καιρού, αλλά φοβάμαι ότι θα δυσκολευτώ.Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το gaiasense1 έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να είναι εύχρηστο και απλό στη χρήση του για όλους. Ό,τι θέλεις να μάθεις για το κάθε χωράφι σου, είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Επίσης, το gaiasense1 δεν είναι απλώς μία ακόμη εφαρμογή που θα σου δώσει πληροφορίες για το χωράφι σου. Είναι η μοναδική εφαρμογή που θα χρειαστείς για να διαχειριστείς καλύτερα την παραγωγή σου και να γίνεις πιο αποδοτικός. Και, μάλιστα, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς το gaiasense1, τόσο πιο χρήσιμο γίνεται, αφού μαθαίνει από εσένα! 

Τοποθεσία

Το gaiasense1 αναγνωρίζει την τοποθεσία που βρίσκεσαι χρησιμοποιώντας το GPS του κινητού σου τηλεφώνου. Σου δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τη συγκεκριμένη περιοχή. Αν θέλεις να δεις πληροφορίες για τα χωράφια σου που βρίσκονται σε άλλη περιοχή, είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις την επιλογή σου. 

Τα χωράφια σου, όπως εσύ τα θέλεις

Οι πληροφορίες που αφορούν τα χωράφια σου είναι πολλές και είναι δύσκολο να τιςκαταχωρήσεις χειροκίνητα στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, όμως, για τα στοιχεία που αφορούν τα χωράφια σου. Καταχωρούνται αυτόματα από την τελευταία δήλωση ΟΣΔΕ που έκανες. Στη συνέχεια, μπορείς να αλλάξεις το όνομα κάθε χωραφιού σου. Δίνοντας τις ιδιαίτερες ονομασίες που χρησιμοποιείς καθημερινά για να τα ξεχωρίζεις πιο εύκολα. 

Βάζοντας τα χωράφια σου στη σωστή σειρά

protinews

Με το gaiasense1 μπορείς να βλέπεις τα χωράφια σου με όποια σειρά εσύ θέλεις: ● Αλφαβητικά, με βάση τα ονόματα που τους έχεις δώσει. ● Mε βάση την απόσταση από τηντοποθεσία που βρίσκεσαι κάθε στιγμή, από το κοντινότερο στο πιο μακρινό. ● Mε βάση την καλλιέργεια που έχεις σε κάθε χωράφι. Είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τη σειρά των χωραφιών σου αν και όποτε θέλεις – η επιλογή είναι δική σου.

protinews

    Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι σε μία οθόνηΣτην αρχική οθόνη του gaiasense1, βλέπεις άμεσα όλα όσα χρειάζεσαι, όπως ο καιρός, το χωράφι που επισκέφθηκες πρόσφατα μέσα από την εφαρμογή, αλλά και οι σημαντικότερες ειδοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε πολύπλοκα μενού και αμέτρητες επιλογές. Για να δεις περισσότερα, αρκεί να πατήσεις το αντίστοιχο εικονίδιο.  

Τα πάντα για κάθε χωράφι σου

protinews

Ένας πολύτιμος σύμβουλος για τα επόμενα ποτίσματά σου

Οι υδατικοί δείκτες, όπως η εξατμισοδιαπνοή αναφοράς και το ύψος της βροχόπτωσης, σου δίνουν χρήσιμες πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα τα επόμενα ποτίσματά σου. Πρακτικά, έχεις μια εικόνα του νερού που χάνει η καλλιέργεια και το χωράφι σου, αλλά και του νερού που μπήκε στο χωράφι σου με τις πρόσφατες βροχές. Συγκρίνοντας τις τιμές κάθε εβδομάδας, μπορείς να καταλάβεις αν χρειάζεται να ποτίσεις περισσότερο ή λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα για να έχουν τα φυτά σου πάντα το νερό που χρειάζονται. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δεις τις χρήσιμες αυτές πληροφορίες είναι να επιλέξεις ένα από τα χωράφια σου και να πατήσεις το αντίστοιχο εικονίδιο. 

Παρακολούθησε την ανάπτυξη της καλλιέργειάς σου μέσα από την οθόνη του κινητού σου

Με το gaiasense1 μπορείς να βλέπεις το πώς αναπτύσσεται η καλλιέργειά σου μέσα από δύο πολύ χρήσιμους δείκτες: 

1. Οι ημεροβαθμοί ανάπτυξης: Πρακτικά, πρόκειται για τον ρυθμό ανάπτυξης κάθε καλλιέργειας. Παρακολουθώντας αυτόν τον δείκτη, μπορείς να έχεις εικόνα του πόσο πρώιμη ή όψιμη θα είναι η παραγωγή σου σε κάθε χωράφι σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθορίσεις το σημείο αναφοράς. Την ημερομηνία, δηλαδή, σποράς ή φύτευσης για μονοετή καλλιέργεια ή τη διακοπή του λήθαργου για τις πολυετείς. 

2. Οι ώρες ψύχους: Αν έχεις δενδρώδη καλλιέργεια, με τη συγκεκριμένη επιλογή του gaiasense1 μπορείς να δεις πόσο κοντά στη διακοπή του λήθαργου. Είναι η καλλιέργειά σου και, κατά συνέπεια, το πότε περιμένεις να μπει σε ανθοφορία και βλάστηση. Πρόκειται για σημαντική πληροφορία που θα σου δώσει την ένδειξη για να ξεκινήσεις τις αντίστοιχες καλλιεργητικές εργασίες σου. Και να πάρεις τα μέτρα που χρειάζεται, αν η διακοπή του λήθαργου καθυστερεί.  

Προγραμμάτισε καλύτερα τις καλλιεργητικές σου εργασίες

Έχοντας έγκυρες πληροφορίες για τον καιρό που θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες, μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου στις καλλιεργητικές εργασίες που έχεις προγραμματίσει.

Επιπλέον, το gaiasense1 σε βοηθά να διαλέξεις την πιο κατάλληλη στιγμή για τον ψεκασμό που πρέπει να κάνεις, με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο χωράφι σου το επόμενο διάστημα. 

Μάθε τα πάντα για κάθε λειτουργία του gaiasense1

Tο gaiasense1 είναι πολύ απλό στη χρήση του, αλλά είναι πιθανό να χρειαστείς μια μικρή βοήθεια στην αρχή, με κάποιες από τις λειτουργίες της εφαρμογής. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις στο ? που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σου και θα δεις μια σειρά από πληροφορίες σχετικές με τη συγκεκριμένη λειτουργία. Αν πάλι χρειαστείς ακόμη περισσότερη βοήθεια, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσα από την εφαρμογή. 

Μια πηγή πληροφοριών στην τσέπη σου

protinews

     πηγη: ypaithros.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ