Χαρ. Μπονάνος: “Φοβάμαι τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων αύριο στην Αχαΐα”- Προτάσεις για αυστηρά μέτρα

Την εκτίμησή του ότι αύριο Πέμπτη είναι πιθανό να δούμε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στην Αχαΐα εκφράζει μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. 

Παράλληλα ο κ. Μπονάνος αποκαλύπτει ότι έχει ζητήσει από την πολιτεία να ληφθούν άμεσα αυστηρότερα μέτρα στην περιοχή καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά και η εικόνα που παρουσιάζει η Πάτρα είναι χειρότερη από εκείνη του περασμένου Νοεμβρίου.

Όπως μας εξηγεί ο Αντιπεριφερειάρχης παρατηρείται μεγάλη διασπορά κρουσμάτων στην περιοχή καθώς ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, ιδιωτικές επιχειρήσεις, σχολεία κ.α., και δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη συρροή. 

«Αυτό σημαίνει διάχυτη διασπορά στην κοινότητα. Οι προτάσεις για αυστηρότερα μέτρα έχουν κατατεθεί και αναμένουν τις αποφάσεις από τα κεντρικά. Η κατάσταση θα εξελιχθεί χειρότερα τις επόμενες ημέρες και είναι πιθανό να δούμε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, άρα οι ειδικοί πρέπει να πάρουν άμεσα αποφάσεις για αυστηρότερα μέτρα. Βλέποντας την πορεία αύξησης των κρουσμάτων, εδώ και δύο εβδομάδες είχα μιλήσει για άμεσες ενέργειες και να δοθεί βάση στην πρόληψη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μπονάνος.

ΠΗΓΗ:the best.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ