Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟλοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος συλλογής πλαστικών καπακιών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος συλλογής πλαστικών καπακιών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 15 του μηνός ο πρώτος κύκλος συλλογής πλαστικών καπακιών, από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας. Μια δράση που ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2020.

Με την ολοκλήρωση της δράσης τα συγκεντρωμένα καπάκια θα συσκευαστούν, θα ζυγιστούν και θα σταλούν για ανακύκλωση. Στόχος είναι να ξεπεράσουν τον ένα τόνο και να δοθούν με αντάλλαγμα αναπηρικά αμαξίδια τα οποία θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Η συγκέντρωση των καπακιών έγινε με αθρόα συμμετοχή πολιτών αλλά και φορέων. Αναφερόμενος στη δράση αυτή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής τόνισε:
«Η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκλησή μας ήταν άμεση και το αποτέλεσμα ήταν να συλλέξουμε πλαστικά καπάκια ώστε να προμηθευτούμε αναπηρικά αμαξίδια για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας και τους φορείς του τόπου μας για την ευαισθητοποίηση τους και την στήριξη και αυτής μας της προσπάθειας, και να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι θα δεχόμαστε καπάκια μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021. Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η ανταπόκριση και η κοινωνική ευαισθησία των πολιτών αποδεικνύουν έμπρακτα πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Άλλωστε, η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας ανθρώπων με κινητικά προβλήματα είναι προαπαιτούμενο για μια σύγχρονη κοινωνία».

πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ