Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: «Ήταν ο μόνος τρόπος να γλιτώσω» λέει η 47χρονη που πήδηξε...

Πάτρα: «Ήταν ο μόνος τρόπος να γλιτώσω» λέει η 47χρονη που πήδηξε από παράθυρο μετά την επίθεση του συντρόφου της

Ο 42χρονος έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ως τις 18 Απριλίου, οπότε ορίστηκε νέα δικάσιμος

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόστση 100 μέτρων αφέθηκε ο 42χρονος άνδρας, αφού η εκδίκαση της υπόθεσής του πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας.

Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο, όμως δήλωνε ότι δεν θέλει να καταθέσει και αφήνει την Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τις 18 Απριλίου.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, η γυναίκα ανέφερε, για τις στιγμές που έζησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πως «κοιμόμουν, ήρθε και με ξυπνησε στις 3 τη νύχτα. Άρχισε να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα, επειδή πέταγε έπιπλα και με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα και το άλλο παράθυρο. Ήταν από κάτω μια κοπελίτσα και με βοήθησε».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε και πώς η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η 47χρονη.

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε ο ίδιος ο 42χρονος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα δικαστήρια.

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό. Δύο φορές την σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο. Όλα μου τα λεφτά της τα έχω δώσει και όλες μου τις κάρτες. Όλα μου τα ρούχα τα έχει η ίδια και κάνει ότι γουστάρει. Με πέταξε έξω από το σπίτι, δήθεν ότι την χτύπησα. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», συμπλήρωσε.

Πηγή: Flamis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ