Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΝίκος Χαρδαλιάς: «Η Πάτρα δεν μπορεί να είναι η εξαίρεση, πρέπει να...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Πάτρα δεν μπορεί να είναι η εξαίρεση, πρέπει να βρει τον δρόμο της για να πάει μπροστά» – Θερμή η υποδοχή του σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα μια επίσκεψη στην πόλη των Πατρών από τον Νίκο Χαρδαλιά. Η παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας και η ευχάριστη ατμόσφαιρα στα γραφεία του κόμματος.

Στην πόλη των Πατρών βρίσκεται σήμερα ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, συμμετέχοντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Θερμή ήταν η υποδοχή του από στελέχη του κόμματος αλλά και από τον κόσμο που βρίσκεται αυτήν την Ώρα στα γραφεία της ΔΕΕΠ.

Η συζήτηση της σημερινής εκδήλωσης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα (19:00 μμ), στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 271) στην Πάτρα.

Όπως δήλωσε κατά την είσοδο του στα γραφεία της ΔΕΕΠ, ο κ.Χαρδαλιάς, “είχα δεσμευθεί προεκλογικά να επισκεφτώ την Πάτρα μετά τις εκλογές”.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα συζητήσει με τον πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη, τα μέλη και τους τομεάρχες της ΔΕΕΠ αλλά και με εθελοντές της παράταξης.

Να αναφερθεί, πως ο κ. Χαρδαλιάς ήταν ο συντονιστής της ΝΔ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

“Έχουμε μια μεγάλη εκκρεμότητα. Αυτή η εκκρεμότητα, είναι η περιφερειακή πόλη της Πάτρας”, ανέφερε κατά την ομιλία του ο κ. Χαρδαλιάς για την Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ