Πάτρα: Απεβίωσε ο ιατρός Ιωάννης Λερής – Σήμερα η κηδεία

117

Στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών, θα τελεστεί η κηδεία του Ιατρού Ιωάννη Λερή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Η ιατρική κοινότητα της Πάτρας αποχαιρετά σήμερα Τρίτη 7/11/2023 με θλίψη το μέλος της Ιωάννη Χρ. Λερή που απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών.

«Ο εκλιπών ήταν άνθρωπος ήπιων τόνων με ευγενή χαρακτήρα, τίμησε τον Ορκο του Ιπποκράτη, ενώ υπηρέτησε την επιστήμη με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση στους ασθενείς του» σημειώνει η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, εκφράζοντας με ψήφισμα που εξέδωσε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Ο Ιωάννης Λερής γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1956. Ελαβε πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Μεσσίνας της Ιταλίας το 1993 και τον τίτλο της Μικροβιολογίας το έτος 1999 μετά από ειδίκευση στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» Πατρών.

Υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από 6/12/1994 έως 10/5/2023, οπότε διεγράφη λόγω συνταξιοδότησης.

Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1999 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2022 διατηρώντας ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στα Ζαρουχλέικα Πάτρας.

Η σύζυγός του Ειρήνη, τα παιδιά του Αγγελος και Ευγενία Λερή και Σύλβια Λερή, τα εγγόνια του, μέλη του ευρύτερου συγγενικού του περιβάλλοντος, συνάδελφοι και φίλοι του θα το αποχαιρετίσουν σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας.

pelop.gr