Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική Ελλάδα«Έσβησε» στην αγκαλιά της μητέρας του: Σπαραγμός στην Πάτρα – Νεκρός ο...

«Έσβησε» στην αγκαλιά της μητέρας του: Σπαραγμός στην Πάτρα – Νεκρός ο 21χρονος φοιτητής Νικόλας Ζησιμόπουλος

Ο Νικόλας Ζησιμόπουλος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, χθες, Δευτέρα, στις 2.30 τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ειδικότερα, ο φοιτητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών απεβίωσε σε ηλικία 21 ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύονταν από τις αρχές Αυγούστου.

Ο Νικόλας Ζησιμόπουλος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, τον Ιούνιο του 2019, μαθητής ακόμα της Γ΄τάξεως του Λυκείου. Μέχρι τότε ήταν ένα υγιέστατο, πειθαρχημένο και ευγενικό παιδί, ήταν αθλητής του πόλο στην ομάδα της ΝΕΠ.

Υποβλήθηκε σε δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, σε κυτταρική θεραπεία και τελευταία υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση, με δωρήτρια τη μητέρα του Κωνσταντίνα.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν και περίοδοι που του επέτρεπαν να επιστρέφει στην κανονική του ζωή και κυρίως στο Πανεπιστήμιο. Το ίδιο ήλπιζε ότι θα γίνει και αυτή την περίοδο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σήμερα κηδεύεται ο Νικόλας Ζησιμόπουλος

Ο Νικόλας Ζησιμόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, στην αγκαλιά της μητέρας του, Κωνσταντίνας, η οποία βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του, μαζί με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο και τον αδελφό του, Παναγιώτη.

https://www.enimerotiko.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ