Πάτρα: Τι εξετάζουν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό σορού 70χρονης – Πώς ταυτοποιήθηκε

683

«Θρίλερ» με τη σορό 70χρονης που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ακταίου στην Πάτρα, τη Δευτέρα 2/10/2023.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών σχετικά με τη σορό 70χρονης που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/10/2023, στη θαλάσσια περιοχή του Ακταίου, κοντά στη τσιμεντοβιομηχανία «Ηρακλής».

Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα φορώντας τα ρούχα της, στοιχείο που προκαλεί ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες προήλθε ο θάνατό της. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τα στελέχη του λιμενικού που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Εξετάζεται δηλαδή, εάν η ηλικιωμένη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας ή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο νερό. Από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, αναμένται να δοθούν «απαντήσεις».

Αν και δεν έχουν γίνει  γνωστά τα πλήρη στοιχεία της, η ταυτοποίηση της σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», έγινε από τη βέρα που φορούσε και ακολούθως έγινε η αναγνώριση από τους οικείους της. Τη γυναίκα φέρεται να την αναζητήσουν και οι δικοί της χωρίς ωστόσο να έχουν προβεί σε δήλωση εξαφάνιση στην Αστυνομία.

https://pelop.gr/