Πάτρα: «Εσβησε» ο επιχειρηματίας Νίκος Κουκουτάς

340

Ο Νίκος Κουκουτάς έδωσε γενναία, αλλά άνιση μάχη με ασθένεια. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Πόνεσε η Πάτρα το πρωί της Κυριακής 24/09/2023, καθώς έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Κουκουτά. Ο εκλιπών έδωσε μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, απ’ όπου δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Υπήρξε δραστήριος επιχειρηματίας της πόλης, δραστήριος έμπορος από μικρή ηλικία και στη δεκαετία του 90’ ξεκίνησε τη δράση του με το εμπόριο ρούχων που εισήγαγε από τις αγορές της Ιταλίας και της Γαλλίας. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στο εμπόριο αυτοκινήτων και έκανε εισαγωγές από το εξωτερικό, ενώ διέθετε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων μέχρι το τέλος του.

Παντρεύτηκε με τη Μαρία Σαραντίδη και ευτύχησαν να φέρουν στον κόσμο δύο παιδιά. Οσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν κύριο, ο οποίος είχε αναπτύξει πολλές φιλίες από τον επαγγελματικό του χώρο αλλά και από αυτόν της πολιτικής. Ως άνθρωπος απέφευγε να δημιουργεί έχθρες και τον θεωρούσαν, όσοι τον γνώρισαν, τίμιο και γνήσιο. Τέλος, υπήρξε λάτρης του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της πόλης και για τουλάχιστον 10 χρόνια ηγείτο καρναβαλικού πληρώματος.

Λεπτομέρειες για την κηδεία του δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι χθες το βράδυ, αλλά το αποτύπωμα του θανάτου του έγινε έντονα διακριτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τον αποχαιρετούσαν οι φίλοι του.

https://pelop.gr/