Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική Ελλάδα«Νέα Δυτική Ελλάδα»- Σπύρος Σκιαδαρέσης: Περιοδεία στην Ηλεία

«Νέα Δυτική Ελλάδα»- Σπύρος Σκιαδαρέσης: Περιοδεία στην Ηλεία

«Το μεγάλο στοίχημα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου είναι να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα. Μία ισχυρή Περιφέρεια με ισόρροπη, βιώσιμη ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και αποτελεσματικότητα!». Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρει στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης εισπράττοντας κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας.

Ο κ. Σκιαδαρέσης συνεχίζοντας τις περιοδείες του και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε ξανά μέσα σε λίγα 24ωρα στην Ηλεία, όπου είχε σειρά επαφών με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς σε Δουνέικα, Καρδαμά, Αμαλιάδα, Σαβάλια, Γαστούνη, Καβάσιλα και Τραγανό.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ηλείας, Μισέλ Αμπού Χάντμπα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δεκάδες πολίτες, ενώ στην Αμαλιάδα συνάντησαν στα εκλογικά τους κέντρα, τόσο τον νυν Δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, όσο και τον υποψήφιο Δήμαρχο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Ο κ. Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στην απαξίωση της Ηλείας από την περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη, η οποία, όπως είπε, χωρίς να έχει σχεδιάσει ούτε ένα νέο αναπτυξιακό έργο για την περιοχή, ζητά εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών, την οποία όμως πρόδωσε… «Άφησαν έναν ολόκληρο Νομό στην τύχη του, να μαραζώνει. Δεν επενέβησαν όταν η κυβέρνηση εξαφάνισε την Ηλεία από τον ακαδημαϊκό χάρτη, δεν μιλάνε για τα σοβαρά προβλήματα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το οποίο καταρρέει, άφησαν στο έλεος του Θεού τον αγροτικό κόσμο και στους σταφιδοπαραγωγούς, παρακολουθούν παθητικά τις καθυστερήσεις στην Πατρών- Πύργου. Οι πολίτες της Ηλείας έχουν βιώσει την παρακμή και είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν οριστικά σελίδα. Μαζί θα δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ