Έγινε το “θαύμα”: Είχε 1% πιθανότητα να ζήσει και τον έσωσαν στο Ρίο, η συγκινητική ανάρτηση & το “ευχαριστώ”

4843

Πάτρα – 95χρονος: Ενα πολύ σοβαρό περιστατικό αντιμετωπίστηκε με επιτυχία στο νοσοκομείο του Ρίου με τη συνδρομή του Πατρινού Αγγειοχειρούργου Κωνσταντίνου Νικολακόπουλου. ‘Ενας 95χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής. Οι πιθανότητες να βγει από το χειρουργείο ζωντανός ήταν της τάξεως του 1%.

Μετά την επέμβαση από εξιδικευμένη ομάδα ο ασθενής αναρρώνει στο θάλαμο του.

Ακολουθεί η ανάρτηση της εθελόντριας του ΠΓΝΠ Βιβής Βιβής Παξινού:

«Καλησπέρα σας! Σας ενημερώνω για ένα περιστατικό που αν και πολύ βαρύ, είχε αίσιο τέλος χάρις στα μαγικά χέρια του κύριου #Νικολακοπουλου #Κωνσταντινου!

Κατάφερε να σώσει 95χρονο με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής και πιθανότητες να βγει από το χειρουργείο ζωντανός μόλις 1%!!!! Αυτόν και άλλους πολύ άξιους συναδέλφους με ήθος και αγάπη για τη δουλεια τους και τον άνθρωπο, είχα την τιμή να γνωρίσω χάρις στη δική σας πρωτοβουλία! Σας ευχαριστώ πολύ!

Σας χρωστάμε πολλά! Να ειστε καλα! πό την ιατρό του κέντρου υγείας Ιθάκης #Αναστασια #Σκαρμεα η οποία έχει εκτιμήσει πάρα πολύ τις Ιατρικές αποστολές που κάναμε στην Ιθάκη κ θα πω για μια ακόμη φορά πως οι Ιθακησιοι είναι πάρα πολύ τυχεροί που την έχουν!!!»

https://www.enimerotiko.gr/