Πάτρα: Στα λευκά για την 14χρονη Χριστίνα – Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

752

Η 14χρονη Χριστίνα Γαρουφαλή, μαθήτρια του 15ου Γυμνασίου χάρισε ζωή με τον θάνατό της. Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Σήμερα Δευτέρα 31/07/2023, στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών θα είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. Δεν χωρά μαύρο στην κηδεία της Χριστινούλας. Ο πατέρας Γιώργος, η μάνα Μαρία και οι αδελφές της Ελίνα και Μαριάννα θα αποχαιρετήσουν την 14χρονη κουκλίτσα. Η Χριστίνα είναι άγγελος και οι άγγελοι είναι στα λευκά ντυμένοι.

Η διαδικασία των μεταμοσχεύσεων ολοκληρώθηκε, η 14χρονη μαθήτρια του 15ου Γυμνασίου χάρισε ζωή με τον θάνατό της. Και αυτό ήταν ένα συγκλονιστικό γεγονός, ήταν η ελπίδα που κάλυψε -όσο μπορούσε- την τραγωδία.

Ο Γιώργος Γαρουφαλής και η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία Αξιώτη, που του χάρισε τρία κορίτσια, είπαν το «ναι»! Ο Ανδρέας Ηλιάδης, που προσπάθησε με κάθε μέσο να την κρατήσει στην ζωή, ήταν συγκλονιστικός: «Μέσα από τον πόνο της οικογένειας μάς έδωσε μαθήματα ζωής αλτρουισμού. Δυστυχώς δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι εδώ στην εντατική, ο αγώνας ήταν άνισος»!

Η ιστορία της Χριστίνας συγκλόνισε το πανελλήνιο! Η απόφαση των γονέων της ήταν κυρίαρχο θέμα σε όλα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας. Και όχι τυχαία. Γιατί το χαμόγελο της Χριστίνας δεν σβήνει! Ο πόνος θα ‘ναι παντοτινός, αλλά και το χαμόγελό της θα έχει την ίδια χρονική διάρκεια…

Θα ‘ναι εκεί σήμερα και οι συμμαθητές της, οι φίλοι της, οι φίλες της. Για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Ποτέ δεν περίμεναν ότι θα ζούσαν μια τέτοια στιγμή.

https://pelop.gr/