Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑχαΐα: Καμία παρέμβαση για τη 13χρονη ΑμεΑ που έμεινε έγκυος!

Αχαΐα: Καμία παρέμβαση για τη 13χρονη ΑμεΑ που έμεινε έγκυος!

Το δράμα της Δυτικής Αχαΐας, που αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό νεκρού βρέφους 8 μηνών.

Η υπόθεση εξακολουθεί και συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας, με το μόλις 10 μηνών κοριτσάκι, Ρομά, το οποίο βρέθηκε νεκρό από τον πατριό του -καθότι αγνώστου πατρός- στα Σαγέικα και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», το μωρό αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα και έτσι ο θάνατός του δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική έκθεση που συνετάχθη μετά τη νεκροψία, το μωρό αντιμετώπιζε γενικά πολλά προβλήματα υγείας, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως η μητέρα του είναι μόλις 13 ετών και κωφή, αντιμτωπίζει δε κι άλλα θέματα με την υγεία της, όπως κωφά είναι κι άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με κατοίκους των Σαγεΐκων, το άτυχο κοριτσάκι ετάφη την ίδια ημέρα, με σύντομη διαδικασία και αφού ολοκληρώθηκε η νεκροψία. Το ζητούμενο είναι, όμως, αν έχουν παρέμβει Κοινωνικές Υπηρεσίες στην οικογένεια. Γιατί η περιοχή «βοά» για τα προβλήματα που υπάρχουν. Και μόνο το γεγονός πως ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών, κωφό και με ειδικές ανάγκες, μένει έγκυος, λέει πολλά!
Εκτός κι αν επειδή είναι Ρομά, το αφήνουμε στο περιθώριο!

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ