Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑγρίνιο – Συγκινεί η μητέρα του 14χρονου Γαβριήλ: «Τον περιμένω να γυρίσει...

Αγρίνιο – Συγκινεί η μητέρα του 14χρονου Γαβριήλ: «Τον περιμένω να γυρίσει από το σχολείο»

Η μητέρα του 14χρονου Γαβριήλ, συντετριμμένη περιέγραψε τι συνέβη το μοιραίο απόγευμα, όταν ο γιος της πήγε για βόλτα με το ποδήλατό του.

«Ακόμη δεν το πιστεύω. Τον περιμένω να γυρίσει από το σχολείο. Τον μεγάλωνα με πολλή αγάπη, ήταν πολύ καλό παιδί», είπε με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του 14χρονου Γαβριήλ, που τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν έπεσε από το ποδήλατο του κατά τη διάρκεια βόλτας, στην Κυψέλη, στο Αγρίνιο.

Η μητέρα εξομολογήθηκε πως ο Γαβριήλ φρόντιζε και αγαπούσε τη μητέρα του. Της έφτιαχνε καφέ και της μαγείρευε αν χρειαζόταν.

Η μητέρα του Γαβριήλ μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»περιέγραψε και εκείνο το μοιραίο απόγευμα. Ο γιος της δεν είχε πάει ποτέ ξανά με το ποδήλατο σε εκείνο το σημείο με τον ανώμαλο δρόμο. Ο Γαβριήλ και ο ξάδελφός του είχαν μάθημα αγγλικών στο σπίτι. Μόλις τελείωσαν, είπε στη μητέρα του πως πεινούσε. Εκείνη θα του ετοίμαζε κάτι να φάει και τα παιδιά θα πήγαιναν μια βόλτα για 5-10 λεπτά μέχρι να ετοιμαζόταν το φαγητό. Μετά από λίγο, της είπαν πως το παιδί χτύπησε. Όταν έφτασε στο σημείο, είδε το ασθενοφόρο, αλλά δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί μαζί του ως συνοδός.

Στο νοσοκομείο της ανακοίνωσαν πως το παιδί δε ζει. «Ήθελα να μεγαλώσει και να σπουδάσει. Ό,τι ήθελε δεν του είπα ποτέ όχι. Ήταν τα πάντα στη ζωή μου», κατέληξε συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του γιου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ