Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑπό το μνημόσυνο του γιου του, στην κηδεία του αδερφού του

Από το μνημόσυνο του γιου του, στην κηδεία του αδερφού του

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από τον θάνατο του επιχειρηματία Γιώργου Μοίραλη. 

Ο 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο εξοχικό της οικογένειας στις Καμάρες Αιγίου.

Τρίτος από τα πέντε αγόρια αγόρια της οικογένειας, ο Γιώργος Μοίραλης υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και προσφιλής, με μεγάλο κοινωνικό και φιλικό κύκλο.

Είναι η δεύτερη φορά που η τραγωδία χτυπά την πόρτα της οικογένειας Μοίραλη μέσα σε λίγα χρόνια.

Ήταν 25 Απριλίου του 2020, όταν ο αγαπημένος ανηψιός του Γιώργου, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας Νίκος Μοίραλης βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών Κλάους.

Τραγική ειρωνεία, ότι την Κυριακή η οικογένεια τέλεσε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τον θάνατο του παιδιού.

Η απουσία του Γιώργου Μοίραλη από το Α’ νεκροταφείο Πατρών δεν ήταν αναμενόμενη για τον αδερφό του Μάκη, πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού.

Παρά τις συνεχείς κλήσεις, ο Γιώργος Μοίραλης δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του. Η απουσία του συνεχίστηκε και τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να θορυβηθεί.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης ο αδερφός του έφτασε στο εξοχικό της οικογένειας στις Καμάρες, εντοπίζοντας νεκρό τον 65χρονο επιχειρηματία.

Συντετριμμένος είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, επιστήθιος φίλος της οικογένειας: “Χάθηκε ένας φοβερός άνθρωπος, φιλόξενος, προσφιλής, αγαπητός σε όλους τους φίλους του. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Δεν το περιμέναμε, δεν είχε ποτέ παραπονεθεί για την υγεία του. Ζούσε μια ζωή δυναμική, αγαπούσε το υποβρύχιο ψάρεμα. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω”, αναφέρει, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Από τις γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Πάτρας, τα αδέρφια Μοίραλη ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν εταιρεία καθαρισμού κτιρίων, διαγράφοντας σημαντική πορεία στον κλάδο.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Κώστας, υπήρξε αθλητής του βόλεϋ, αλλά και στέλεχος στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, ενώ τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο δευτερότοκος, Σάκης.

Ο τέταρτος αδερφός, ο Μάκης, διέγραψε σημαντική καριέρα στο μπάσκετ, στον Απόλλωνα της Πάτρας, ενώ τη δεκαετία του ’90, υπήρξε και στέλεχος της ομάδας.

Τελευταίος από τα αδέρφια ο διεθνής πολίστας, Ανδρέας Μοίραλης, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και αργότερα του Ολυμπιακού και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πόλο, σήμερα είναι διεθνής διαιτητής του αθλήματος.

Όλοι τους συγκλονισμένοι από την αναπάντεχη και ξαφνική απώλεια, τη δεύτερη που χτυπά την ίδια οικογένεια, μέσα σε διάστημα 3 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ