Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου Γαβριήλ – «Ήταν ένας άγγελος»

1991

 Σε κλίμα θλίψης και οδύνης φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον 14χρονο Γαβριήλ που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε στο κεφάλι

 Σε κλίμα θλίψης και οδύνης φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον 14χρονο Γαβριήλ που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από το ποδήλατο και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με το ποδήλατο για ένα αγόρι ηλικίας 14 ετών στο Αγρίνιο.

Το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι του σε βράχο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Με δυσκολία ο θείος του άτυχου Γαβριήλ προσπαθεί να διηγηθεί το τι συνέβη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία.

Η μοιραία βόλτα με το ποδήλατο – «Ήταν ένας άγγελος»

«Ήταν ένας άγγελος» λένε στην Κυψέλη Αγρινίου όσοι γνώριζαν το ανήλικο αγόρι που το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα.

Χθες το απόγευμα ο 14χρονος μαζί με τον συνομήλικο ξάδελφό του πήγαν βόλτα με τα ποδήλατά τους. Κάποια στιγμή και ενώ κινούνταν σε έναν απότομο κατηφορικό χωματόδρομο, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στον βράχο.

Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Γιατροί και διασώστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το ανήλικο αγόρι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Γαβριήλ θα έκλεινε τα 14 του χρόνια τον Ιούλιο. Ήρθε βρέφος με την οικογένειά του από την Αλβανία και όλοι στο χωριό τους αγκάλιασαν. Σήμερα είναι όλοι σοκαρισμένοι. Το Γυμνάσιο του άτυχου παιδιού σήμερα δε λειτούργησε.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στις 5:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην εκκλησία της Κυψέλης Αγρινίου.

Υποβασταζόμενοι οι γονείς που έχασαν το μονάκριβο παιδί τους, οι συγγενείς και οι συμμαθητές του, είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Γαβριήλ.