Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΕγκλημα Κάτω Αχαΐα: Τον σκότωσε με 56 μαχαιριές! Αποκαλυπτικά στοιχεία και μαρτυρίες...

Εγκλημα Κάτω Αχαΐα: Τον σκότωσε με 56 μαχαιριές! Αποκαλυπτικά στοιχεία και μαρτυρίες – Τι είπε στην απολογία του ο δράστης

Μετανιωμένος δήλωσε προσερχόμενος στον Εισαγγελεά Πατρών, ο 63χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα. Κατακρεούργησε γείτονα του με 56 μαχαιριές!

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο συνοδεία αστυνομικών έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης, στα Δικαστήρια Πατρών ο 63χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα. Κατά την είσοδο του αρκέστηκε να δηλώσει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων για το κίνητρο που «όπλισε» το χέρι του. Εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία ν’ απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ το δικαστήριο θα του ορίσει δικηγόρο.

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η σορός του 63χρονου έφερε συνολικά 56 μαχαιριές! Ο δράστης της δολοφονίας έπληξε το θύμα με μαχαίρι μικρού μεγέθους, το οποίο, κατά πληροφορίες της «Π», χρησιμοποιείται σε κτηνοτροφικές εργασίες καταφέρνοντάς του, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή – θωρακική χώρα και στα πλευρά. Το κατακρεουργημένο πτώμα, που βρέθηκε σε χωράφι κοντά στο δημοτικό σχολείο στα «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας, «μαρτυρούσε» από την πρώτη στιγμή πως επρόκειτο για «άγριο», έγκλημα με τον δράστη να επιδεικνύει ιδιαίτερο μένος στο θύμα, το οποίο φέρεται πως προσπάθησε να αντισταθεί.

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας στοιχεία, μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφτασαν στα ίχνη του 63χρονου, ο οποίος μετά τη δολοφονία κατευθύνθηκε στο σπίτι του, όπου και εντοπίστηκαν τα ρούχα που έφεραν ίχνη αίματος. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Κ. Αχαΐας, όπου σχεδόν αμέσως ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον γείτονά του, προβάλλοντας ως βασικό ισχυρισμό το γεγονός πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του. Κατά την ομολογία του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη πριν «θολώσει» και υπέδειξε μάλιστα, στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως ζήτησε από τον 63χρονο να διακόψει τις επαφές με τη γυναίκα του, με τον δεύτερο να αρνείται.

Οι δυο άνδρες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, συναντήθηκαν τυχαία στην πλατεία στη συνοικία «τσιγγάνικα». Ζήτησε από τον γείτονά του να συζητήσουν το «προσωπικό» ζήτημα που τον απασχολούσε και από κοινού συμφώνησαν να μεταβούν στο χωράφι, προκειμένου να αποφύγουν τα «αδιάκριτα βλέμματα». Εκεί ο κατηγορούμενος ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον 63χρονο να διακόψει τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ

Τους ισχυρισμούς περί εξωσυζυγικής σχέσης με το θύμα, κατά πληροφορίες της «Π», καταρρίπτει η σύζυγος του 63χρονου. Στην κατάθεσή της, στους αστυνομικούς, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είχε οποιαδήποτε επαφή με τον άνδρα που ο σύζυγός της υποδεικνύει ως εραστή της. Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια του πρώτου, κατά πληροφορίες. να έχει εγκαταλείψει πλέον το σπίτι της, υπό τον φόβο αντιποίνων.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού ήταν γυναίκα κάτοικος της περιοχής. Βρισκόταν στο σπίτι της, όταν άκουσε φωνές, και μόλις βγήκε έξω είδε τον θύτη και το θύμα να έχουν «πιαστεί» στα χέρια και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί πως η σκηνή που αντίκρισε ήταν η στιγμή που ο 63χρονος τραυμάτιζε θανάσιμα με πολλαπλές μαχαιριές τον γείτονά του.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ