Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑχαΐα: Ηπιε νέφτι αντί για νερό! Διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Ρίου

Αχαΐα: Ηπιε νέφτι αντί για νερό! Διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Ρίου

Γυναίκα που καθάριζε μνήμα σε νεκροταφείο, μπερδεύτηκε και ενώ ήθελε να πιεί νερό, πήρε το μπουκάλι με το νέφτι και άρχισε να πίνει!

Θρίλερ σε χωριό κοντά στην Πάτρα με γυναίκα 65 ετών η οποία ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή ήπιε νέφτι αντί για νερό! Η γυναίκα βρισκόταν στο νεκροταφείο του χωριού με σκοπό να προβεί σε εργασίες καθαρισμού του οικογενειακού μνήματος.

Εκεί που καθάριζε, άγνωστο πως, μπερδεύτηκε και ενώ ήθελε να πιεί νερό, πήρε το μπουκάλι με το νέφτι και άρχισε να πίνει! Φυσικά σταμάτησε σχεδόν αμέσως, όμως η ζημιά ήδη είχε γίνει. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει και ενώ στην κυριολεξία «καιγόταν», άρχισε να καλεί σε βοήθεια! Ούρλιαζε μέσα στο Νεκροταφειο!

Συγχωριανοί της έσπευσαν σε βοήθεια και μετέφεραν τη γυναίκα, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Ομως απαιτήθηκε η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Η 65χρονη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση σημείο και αφού υπεβλήθη σε πλύση στομάχου… διασωληνώθηκε! Παρέμεινε διασωληνωμένη για πάνω από μία ημέρα και τελικά την Κυριακή του Πάσχα μεταφέρθηκε σε δωμάτιο κλινικής όπου και νοσηλεύεται!

Ευτυχώς χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, η γυναίκα γλύτωσε τα χειρότερα και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ