Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Από το κρεβάτι του… έρωτα, στο νοσοκομείο με κάταγμα

Πάτρα: Από το κρεβάτι του… έρωτα, στο νοσοκομείο με κάταγμα

Τι συνέβη στα εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείου της Πάτρας.

Επαθαν σοκ προχθές το μεσημέρι στα εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείου της Πάτρας αλλά και στο ακτινολογικό, στη θέα ενός 50χρονου άνδρα ο οποίος πήγε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με σοβαρό ερυθρό ερεθισμό και οίδημα στα γεννητικά του όργανα.

Το οίδημα ξεκινούσε από το μόριό του και επεκτεινόταν και σε άλλα σημεία, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να «σφαδάζει» από τους πόνους.

Οι γιατροί του είπαν αμέσως να βγάλει ακτινογραφία για να δουν τι συμβαίνει, ενώ προέβησαν άμεσα στη συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος και σταδιακά να φύγει το οίδημα. Για καλή του τύχη, η ακτινογραφία και οι άλλες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη δεν έδειξαν άλλη βλάβη.

Οπως ανέφερε ο ίδιος στους γιατρούς, όλα έγιναν στην αρχή σεξουαλικής επαφής που είχε με την σύντροφό του. Προφανώς από κάποια απρόσεκτη και, όπως απεδείχθη, λανθασμένη κίνηση, υπήρξε «κάταγμα» στο μόριό του, ευτυχώς όμως όχι σε βαθμό που να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον πατρινό ουρολόγο – ανδρολόγο, Αλέξανδρο Ραυτόπουλο, το κάταγμα του πέους συμβαίνει κυρίως κατά τη βίαιη διείσδυση.

Αποτελεί μια ιατρικά επείγουσα κατάσταση και χρειάζεται άμεση εξέταση και αντιμετώπιση.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ