Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Σκηνές απείρου κάλλους με γυμνές γυναίκες στην Ηρώων Πολυτεχνείου!

Πάτρα: Σκηνές απείρου κάλλους με γυμνές γυναίκες στην Ηρώων Πολυτεχνείου!

Οι περίοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τραγελαφικές καταστάσεις, όπως το πρωί της Δευτέρας, οπότε γυναίκα έβγαλε ρούχα και εσώρουχα κι άρχισε να κάνει μπάνιο γυμνή σε κοινή θέα!

Εχουν βρει τον μπελά τους κάτοικοι της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, αλλά και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, με ομάδες Ρομά οι οποίες φθάνουν εκεί με «βανάκια» και δημιουργούν καταυλισμούς στο δημοτικό πάρκινγκ της Μαρίνας (Τερψιθέας και Ηρώων Πολυτεχνείου).

«Εδώ και 5 μέρες έχουν κατασκηνώσει 9 βαν. Εχουμε καλέσει πάνω από 10 φορές την Αστυνομία κι από το Σάββατο τελικά ήρθε σήμερα και τους έκανε συστάσεις» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ιδιοκτήτης καταστήματος.

Οι περίοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τραγελαφικές καταστάσεις, όπως το πρωί της Δευτέρας, οπότε γυναίκα έβγαλε ρούχα και εσώρουχα κι άρχισε να κάνει μπάνιο γυμνή σε κοινή θέα! Κάποιοι φώναξαν, αλλά αυτή απτόητη συνέχιζε να «τρίβεται» με τα χέρια της σε όλο της το σώμα! Μέχρι και σε βίντεο την απεικόνισαν. Φυσικά, το γεγονός έχει επαναληφθεί κι από άλλη γυναίκα.

Οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί και από την παρουσία νεαρών με μηχανές, βράδυ και υποψιάζονται ότι μέχρι και «ντιλ» με ναρκωτικά μπορεί να γίνεται στην περιοχή τους κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας.

Να τονιστεί πως παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν κάτοικοι κι άλλων περιοχών. Συχνά-πυκνά Ρομά κατασκηνώνουν στο πάρκινγκ «Καλεντζώτη» της Ακτής Δυμαίων, στον «Κόκκινο Μύλο» και τις Ιτιές, ενώ μόνιμος «πονοκέφαλος» για κατοίκους του Ρίου και το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι ο καταυλισμός στον Χάραδρο ποταμό, που αποδείχθηκε ορμητήριο Ρομά που έκλεβαν πινακίδες αυτοκινήτων από σταθμευμένα οχήματα στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, για εγκληματικές ενέργειες!

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ