Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΥποψήφιος με Φαρμάκη στις εκλογές ο Βελισσάρης;

Υποψήφιος με Φαρμάκη στις εκλογές ο Βελισσάρης;

Ο γνωστός λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές.

Εντονη φημολογία καλλιεργείται τις τελευταίες ώρες σχετικά με ενεργή εμπλοκή του Γιώργου Βελισσάρη στον πολιτικό στίβο, σε μία κίνηση που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση εάν αυτή πάρει σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημειώνουν πως σε περίπτωση που αποδεχτεί τελικά την πρόταση ο τραγουδιστής δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα επιλέξει την Ηλεία, απ’ όπου έχει καταγωγή ή την Αχαΐα, όπου διαμένει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι πως τους δύο άντρες συνδέει μια αληθινή μακροχρόνια φιλία γεγονός που επιβεβαιώνεται και εκ των έσω.

Η απόφαση ωστόσο που καλείται να πάρει ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι δύσκολη, συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι δεν έχει ελεύθερο χρόνο, λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών και καλλιτεχνικών για να ασχοληθεί με την πολιτική… Ιδωμεν.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ