Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣτο Αίγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα ξανακάνουμε την περιοχή πρωταγωνιστρια στο αναπτυξιακό...

Στο Αίγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα ξανακάνουμε την περιοχή πρωταγωνιστρια στο αναπτυξιακό όραμα» – Η υποδοχή και το συμβολικό δώρο ΦΩΤΟ

«Το έχω γούρι κάθε περιοδεία μου στην Αχαΐα να ξεκινάει από Αίγιο» δήλωσε κατά την άφιξη του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα, το Αίγιο έφτασε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Τρίτης 22/11/2022, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δωρίζοντας του ένα στυλό, για να υπογράψει τα μεγάλα έργα που πρόκειται να γίνουν στην περιοχή.

«Το μέλλον είναι στα δικά σας χέρια, το έχω γούρι κάθε περιοδεία μου στην Αχαΐα να ξεκινάει από Αιγιο, δεν είναι έργα μουσαμαδες, είναι έργα που θα βελτιώσουν τη  ζωή των κατοίκων, θα ξανακάνουμε την περιοχή πρωταγωνιστρια στο αναπτυξιακό όραμα για τη χώρα μας. Ειμαστε Παράταξη συνεπής σε όσα λεμε είχαμε δεσμευτεί απέναντι στους  Αχαιούς, να μειώσουμε φόρους,  νέες θέσεις εργασίας, ευκαιρίες στους νέους ανθρωπους, παρά τις τεράστιες δυσκολίες ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε «είμαι υπερήφανος γιατί στηρίξαμε την κοινωνία το κάναμε χωρίς δισταγμό κρατήσαμε την κοινωνία όρθια». Αναφερόμενος δε στα ποσοστά ανεργίας στην περιοχή απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας είπε:  «Αγαπητέ Νεκτάριε είστε πρωταγωνιστές στη μείωση ανεργίας».

Ο κ. Μητσοτάκης αφού είδε και συνομιλήσε τοπικούς φορείς και πολίτες, αναχώρησε από το Αίγιο. Επόμενη στάση του θα είναι το εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλου, όπου όπως έγραψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» θα  προσυπογράψει το έργο της κατασκευής της νέας ηλεκτροκίνητης διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Ροδοδάφνη-Ρίο.

Το μεσημέρι θα μεταβεί , με κυβερνητικό κλιμάκιο, στην Κάτω Αχαΐα, για το μείζον θέμα της σύνδεσης της περιοχής με το Φράγμα και το απόγευμα στις 7.30μμ θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στις 7.30μμ, στο Royal, στην Ακτή Δυμαίων.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ