Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Συναγερμός για άνδρα με τσεκούρι – Πως «εξουδετερώθηκε» ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συναγερμός για άνδρα με τσεκούρι – Πως «εξουδετερώθηκε» ΦΩΤΟ

Ο άνδρας βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού κρατώντας ένα τσεκούρι. Νωρίτερα βγήκε εκτός εαυτού για μια θέση πάρκινγκ.

Νεότερη Ενημέρωση: Λήξη συναγεργμού για την Αστυνομία μετά τη σύλληψη του άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι από το σπίτι του στην πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο 57χρονος ακινητοποιήθηκε και «αφοπλίσηκε» κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της ΟΠΚΕ. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα,  ο κατηγορούμενος έπειτα από λεκτική  διένεξη που είχε με  δυο ημεδαπούς έξω από την οικία του, τους απείλησε με χρήση τσεκουριού.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού και με την συμβολή ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος αφοπλίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη».

Πρωτη Ενημέρωση Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας επί της οδού Στρατοκλέους στο Πυροσβεστείο Πατρών, για άνδρα που κρατά τσεκούρι, ενώ στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr , 57χρονος βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού κρατώντας ένα τσεκούρι. Νωρίτερα βγήκε εκτός εαυτού για μια θέση πάρκινγκ.

Οδηγός Ι.Χ αυτοκινητου στάθμευσε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, κίνηση που που όπως φαίνεται τον «ερέθισε». Αφού του έκανε παρατήρηση και του επιτέθηκε λεκτικά, επέστρεψε στο σπίτι του πήρε το τσεκούρι, ωστόσο ο οδηγός είχε φύγει από σημείο.

Κατά πληροφορίες ο άνδρας είναι χρήστης ουσιών και «γνωστός« στις Αρχές.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ