Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑχαΐα: Ψάχνουν αγνοούμενο, άφαντοι και οι ύποπτοι

Αχαΐα: Ψάχνουν αγνοούμενο, άφαντοι και οι ύποπτοι

Οπως είχε αποκαλύψει η «Π», από την πρώτη στιγμή συγγενικά πρόσωπα του 28χρονου έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση 28χρονου από τον Λάππα Δυτικής Αχαΐας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά στις 7 Ιουλίου. Δυο μήνες μετά, και άφαντοι παραμένουν οι τέσσερις ομοεθνείς του που φέρεται πως διέφυγαν στο εξωτερικό και αναζητούνται από τις διωκτικές Αρχές.

ΣΥΛΛΗΨΗ
Για την υπόθεση, μετά από σχετική καταγγελία του θείου του αγνοούμενου, συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ο πέμπτος της «παρέας». Σε βαλτώδη περιοχή στη λίμνη Λάμια είχε εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, ωστόσο ο ίδιος αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή.

ΥΠΟΨΙΕΣ
Οπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», από την πρώτη στιγμή συγγενικά πρόσωπα του 28χρονου έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, υποστηρίζοντας πως ο εργάτης γης από το Μπαγκλαντές αφενός δεν είχε λόγο να «φύγει» και αφετέρου δεν θα άφηνε το κινητό του τηλέφωνο στο παράπηγμα που διέμενε με τους συμπατριώτες του. Επιπλέον η «φυγή» των αλλοδαπών σχεδόν αμέσως μετά την εξαφάνισή του, κάθε άλλο παρά σύμπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανθρωποκτονία από τη στιγμή που δεν έχει εντοπιστεί σορός και δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Π», επισημαίνοντας πως εξετάζονται και ερευνώνται όλα τα σενάρια, ακόμα και εκείνο πως ο 28χρονος άγνωστο γιατί να εξαφανίστηκε οικειοθελώς.

ΕΠΑΦΗ
Η σχέση του με τους ομοεθνείς τους ήταν οικονομικής φύσεως. Εκείνος είχε αναλάβει με το αζημίωτο την υποχρέωση να καταθέτει για λογαριασμό τους τα χρήματα που του έδιναν, με παραλήπτες τις οικογένειές τους στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κουνουπελίου – Λάππα (στη θέση Λάμια) και σε αυτές συμμετείχε και σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ