Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Πέθανε γιατρός την ώρα που έβλεπε τον αγώνα της εθνικής στο...

Πάτρα: Πέθανε γιατρός την ώρα που έβλεπε τον αγώνα της εθνικής στο μπάσκετ – Πανικός σε καφενείο

Ο γιατρός πήγε με την παρέα του, σε καφενείο στην Πάτρα και άφησε την τελευταία του πνοή. Στιγμές πανικού, με τους χειρότερους φόβους να επιβεβαιώνονται γρήγορα…

Σοκ στην Πάτρα για το αναπάντεχο τέλος ενός διακεκριμένου επιστήμονα. Ο γιατρός κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη, μέσα στο καφενείο που βρισκόταν, για να παρακολουθήσει το χθεσινό αγώνα μπάσκετ της εθνικής με την Ουκρανία για το Eurobasket. Άτομα που ήταν κοντά του έκαναν μαλάξεις, αλλά δυστυχώς ήταν αδύνατον να τον επαναφέρουν.

Εφυγε από τη ζωή ενώ παρακολουθούσε με φίλους τον αγώνα μπάσκετ της Εθνικής, σε καφενείο στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Η αναγγελία θανάτου, του Προϊστάμενου στο Μηχανολογικό Τμήμα της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών, προκάλεσε θλίψη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, ενώ συνομιλούσε κανονικά με την παρέα του λιποθύμησε ενώ καθόταν στην καρέκλα.

Οι παρευρισκόμενοι του έκαναν μαλάξεις, αφού κάλεσαν πρώτα ασθενοφόρο, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ