Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Κόπηκε το νήμα της ζωής για την 26χρονη νοσηλεύτρια Χρύσα Νικολοπούλου

Πάτρα: Κόπηκε το νήμα της ζωής για την 26χρονη νοσηλεύτρια Χρύσα Νικολοπούλου

Ανείπωτος ο πόνος για τον θάνατο  της 26χρονης νοσηλεύτριας Χρύσας Νικολοπούλου, στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Συντετριμμένοι είναι ιατροί, προσωπικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, από την δυσάρεστη είδηση θανάτου της νοσηλεύτριας Χρύσας Νικολοπούλου, σε ηλικία 26 ετών.

Η 26χρονη κοπέλα «έσβησε», μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, δίχως ωστόσο να βγει…νικήτρια. Οι συνάδελφοί της στο Νοσοκομείο του Ρίου, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα είναι πλέον κοντά τους.

Με αφορμή το θάνατο της 26χρονης νοσηλεύτριας Χρύσας Νικολοπούλου, ο ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ Ανδρέας Μαζαράκης, αναφέρει σε ανάρτηση του:

«Όταν πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος είναι σαν να σταματά ο κόσμος για μιά στιγμή.

Η Χρύσα Νικολοπούλου η πανέμορφη νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δεν είναι πια μαζί μας. Ένα νέο κορίτσι με όνειρα αλλά και με οράματα δεν θα ξαναχαρίσει το πλατύ της χαμόγελο στον Έλληνα ασθενή.

Δοτική, ευγενική καλοσυνάτη με παράστημα που θύμιζε αεροσυνοδό παρά νοσηλεύτρια, έγινε η αφορμή να δακρύσουν σήμερα πολλές συναδελφισσές της νοσηλεύτριες αλλά και όσοι την γνώριζαν. Στο σύντομο βίο της πρόλαβε να τιμήσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τη νοσηλευτική.

Με την ιδιότητα του επί μία δεκαετία καθηγητή της Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος αλλά στο Πανεπιστήμιο Πατρών είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος.»

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ