Αίγιο: 23χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο – Ανέκοψαν την πτώση κλαδιά δέντρων – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να προσφέρουν στο κορίτσι κάθε καλύτερη φροντίδα.

Με τραύματα σε όλο της το σώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο μία 23χρονη κοπέλα που ζει στο Αίγιο, όταν έπεσε το μεσημέρι τις Τρίτης κάτω από άγνωστες συνθήκες από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που μένει με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 23χρονη κοπέλα είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πρόσφατα, όταν είχε εξαφανιστεί από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ο οποίος επιτεύχθηκε μερικές ώρες αργότερα.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται πως τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την πτώση, την οποία ωστόσο ανέκοψαν δέντρα που βρέθηκαν στην πορεία της μέχρι να πέσει στο έδαφος.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ώστε να χειρουργηθεί, καθώς φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.524.0_el.html#goog_1937077642Οι γιατροί δίνουν μάχη για να προσφέρουν στο κορίτσι κάθε καλύτερη φροντίδα.

πληροφορίες από filodimos.gr

pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ