Εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία, φως στο θρίλερ της Πάτρας θα ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η πτώση να οφείλεται σε αυτοχειρία, βάσει των στοιχείων που έχει συλλέξει

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες της θανατηφόρας πτώσης γυναίκας από διαμέρισμα πολυκατοικίας, το μεσημέρι, στο κέντρο της Πάτρας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η πτώση να οφείλεται σε αυτοχειρία, βάσει των στοιχείων που έχει συλλέξει.

Παράλληλα, έχει συλλέξει μαρτυρίες από ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και από πρόσωπα που την γνώριζαν.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές 

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας εξετάζουν οι Αρχές, εκτιμώντας ότι μπορεί κάποιος να έσπρωξε τη γυναίκα και στη συνέχεια να ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε γειτονιά της Πάτρας. Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.

Ωστόσο, γείτονες έκαναν λόγο για άτομο που βρισκόταν «ταμπουρωμένο» μέσα στην πολυκατοικία και πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο πτώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, στην περιοχή έφτασαν και δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος φορώντας αλεξίσφαιρα, καθώς υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μια γυναικοκτονία.

Λίγο αργότερα, οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην πολυκατοικία και ερεύνησαν όλους τους ορόφους αλλά και παρακείμενα κτίρια χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη γυναίκα, εκμεταλλευόμενη την απουσία της μητέρας και του αδερφού της, να βάζει τέλος στη ζωή της, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Εικάζεται πως κρατούσε στα χέρια της τα τσιγάρα και τον αναπτήρα που βρέθηκαν δίπλα στη σορό της. 

Κάποιος πέταξε από το μπαλκόνι τον αναπτήρα και τα τσιγάρα της

Μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία, πως όταν έπεσε η γυναίκα πετάχτηκε από το μπαλκόνι ένα πακέτο τσιγάρα και ένας αναπτήρας.

Καταστηματάρχης της περιοχής, μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε: «Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί διότι η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι στον δρόμο επί της Ζαΐμη και σκοτώθηκε. Υπάρχουν αίματα, δεν ξέρουμε αν έπεσε από μόνη της ή αν την έριξε κάποιος. Πάντως μετά την πτώση της έριξαν κάποια αντικείμενα στον δρόμο, τον αναπτήρα της και τα τσιγάρα της. Εδώ της γειτονιάς ήταν η κοπέλα γύρω στα 45 ήταν».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ