Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΘρήνος για το τραγικό τέλος του 25χρονου Νίκου – Είναι η δεύτερη...

Θρήνος για το τραγικό τέλος του 25χρονου Νίκου – Είναι η δεύτερη απώλεια για την οικογένεια Πιπέρη

Η οικογένειά του πριν από µερικά χρόνια είχε θρηνήσει τον πρόωρο θάνατο της αδελφής του.

Το ρολόι έδειχνε 6.10 το πρωί της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκε ένας δυνατός ήχος και στη συνέχεια αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσκρούσει στη μάντρα του Κοιμητηρίου του Αγίου Βασιλείου, Πατρών. Από τη θέση του οδηγού ανασύρθηκε νεκρός ο 25χρονος Νίκος Πιπέρης, που σκοτώθηκε ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, στο Αίγιο.

ΣΦΟΔΡΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ

Η εικόνα του κόκκινου citroen «μαρτυρά» τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, όταν ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης και «καβάλησε» το εξωτερικό τοιχίο του νεκροταφείου της περιοχής.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ελλείψει αυτοπτών μαρτύρων, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος αναμένεται να «δώσει» απαντήσεις στους αστυνομικούς της Τροχαίας Πατρών, για το τι συνέβη χθες τα ξημερώματα

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ο 25χρονος που εργαζόταν στο παραλιακό κατάστημα poco–poco στην Παναγοπούλα, κατά πληροφορίες μετά τη λήξη της βάρδιας του μετέβη σε κλάμπ της παραλιακής του Ρίου. Κατά την επιστροφή στον τόπο κατοικίας του έμελλε να συμβεί το μοιραίο κόβοντας πρόωρα τον νήμα της ζωής του.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του συνταξιούχου της ΕΒΟ Αιγίου Χαράλαμπου Πιπέρη, που για δεύτερη φορά δέχεται σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σε νεαρή ηλικία έφυγε από τη ζωή η αδελφή του 25χρονου που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η οικογένεια έχει, εν ζωή, μία ακόμα κόρη.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Η είδηση του θανάτου του νε- αρού «πάγωσε» όλους όσοι τον γνώριζαν που μιλούν για ένα καλόκαρδο, χαμογελαστό, γεμάτο ενέργεια, εργατικό παιδί. Σπαρακτικά τα μηνύματα απο- χαιρετισμού από φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ