Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Θρήνος για τη 12χρονη Σωτηρία που έσβησε ξαφνικά, συγκλονίζει το μήνυμα...

Πάτρα: Θρήνος για τη 12χρονη Σωτηρία που έσβησε ξαφνικά, συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα της

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Σπύρου και της Ανθούλας Μουρελάτου στην Αγυιά στην Πάτρα, από τον ξαφνικό χαμό της 12χρονης κόρης τους Σωτηρίας.

Παρά τις προσπάθειες και τη μάχη των γιατρών στο Νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα, το κορίτσι έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Ο πατέρας της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook όπου ανέβασε τη φωτογραφία της κόρης του και έγραψε «ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!»

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το πρωί της Πέμπτης όταν το παιδί εντοπίστηκε από την μητέρα του στο κρεβάτι του χωρίς αισθήσεις (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδείξεις επιθανάτιου ρόγχου). Επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα διακομίζοντας τη 12χρονη στο νοσοκομείο του Ρίου όπου σήμανε αμέσως συναγερμός με τους εξειδικευμένους γιατρούς της μονάδας εντατικής θεραπείας να κατεβαίνουν στο τμήμα επειγόντων και στον τομέα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και να δίνουν απίστευτη μάχη.

«Το ΕΚΑΒ πήγε στο σωστό χρόνο, έκανε διασωλήνωση και άρχισε αμέσως ΚΑΡΠΑ η οποία συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 6.25 το πρωί από τις 5.08 που έφτασε το παιδί σε μας» λέει στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης, τονίζοντας ότι δόθηκε αγώνας για να κρατηθεί η 12χρονη στη ζωή αλλά χωρίς να καταστεί αυτό δυνατό.

Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή.

thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ