Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» – Η μυστηριώδης...

Πάτρα: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» – Η μυστηριώδης φράση στη χαμένη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Είναι η ζωγραφιά με τα 3 αγγελάκια και τις λέξεις που είχε γράψει η μικρή από κάτω που χάθηκε από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είναι οι οκτώ λέξεις που είχε γράψει η μικρή Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία περνά από το μικροσκόπιο της 18ης ανακρίτριας.

Τα λόγια του κοριτσιού σοκάρουν και οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν το σχέδιο και τα λόγια της 9χρονης που φαίνεται να είχε βασανιστικό θάνατο.

Η ζωγραφιά έχει τέσσερα πλαίσια και δύο κυκλάκια που παραπέμπουν σε καρδούλες.

Η Τζωρτζίνα, στα πλαίσια φέρεται να έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες καλά κι επισταμένα σαν να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα δύο πρόσωπα. Τα άλλα δύο φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που φέρουν στο κεφάλι τους κάτι σαν φωτοστέφανο.

Υπάρχει ακόμη κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, μόνο του. Δηλαδή σαν να παρατηρεί, όπως και στις προηγούμενες ζωγραφιές.

«Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησα στις πρώτες ζωγραφιές, είναι η Τζωρτζίνα που είναι έξω από το πλαίσιο και παρατηρεί. Το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου» αναφέρει η Χριστίνα Μπογιατζή, κλινική αναπτυξιακή ψυχολόγος, παιδοψυχολόγος μιλώντας στην εκπομπή. Παράλληλα, η κυρία Μπογιατζή είπε αναφερόμενη στην φράση που έγραψε ότι «υπερθεματίζει το ουρλιαχτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η πληροφορία και δείχνει σαν να φοβάται, γιατί το ουρλιαχτό ξεπερνά τη δυνατή φωνή, μοιάζει να είναι απειλητικό…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ