Πάτρα: Θανατηφόρα δόση για 32χρονη γυναίκα – Στα χέρια της Ασφάλειας Πατρών δύο άνδρες

397

Συλλήψεις από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών για διάθεση και διακίνηση ναρκωτικών που προκάλεσαν τον θάνατο γυναίκας

Νεκρή από υπερβολική χρήση ηρωίνης βρέθηκε την Τρίτη στην Πάτρα 32χρονη γυναίκα. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, προχώρησαν σε συλλήψεις δύο ανδρών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάθεσης, της διακίνησης και της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που προκάλεσαν θάνατο, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, ο πρώτος κατηγορούμενος πώλησε στον δεύτερο κατηγορούμενο ποσότητα ηρωίνης. Την Τρίτη 26-4-2022, στην Πάτρα, ο δεύτερος κατηγορούμενος, βρισκόμενος στο εσωτερικό της οικίας του, διέθεσε ποσότητα ηρωίνης στη γυναίκα, η οποία μετά την χρήση της, απεβίωσε.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δεύτερου κατηγορούμενου, όπου ανευρέθηκε νεκρή η γυναίκα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

• τρία κομμάτια από χαρτί, τα οποία χρησιμεύουν ως καλαμάκι, με υπολείμματα ηρωίνης,
• ένα τμήμα τηλεκάρτας με υπολείμματα ηρωίνης ,
• μία καρτέλα με ένα ναρκωτικό δισκίο,
• δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο πρώτος κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σήμερα το μεσημέρι, στην οικία του στην Πάτρα και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα, που ακολούθησε στο εσωτερικό της, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, με ληγμένη άδεια κατοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.