Πάτρα: Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε εφημερίδα λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δείτε το μήνυμα που έγραψε σε δημοσιογράφο

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στο pelop.gr λίγες ώρες μετά τον θάνατο της κόρης του Τζωρτζίνας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το τοπικό Μέσο.

Ειδικότερα, σε σημερινό του δημοσίευμα για την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη, αναφέρει:

Ωρα 20.30: Το pelop.gr ενημερώνεται, πως το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ωρα 21.35: Η είδηση έχει διασταυρωθεί και δημοσιεύεται στο διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ωρα: 21.55: Ο Μάνος Δασκαλάκης αποστέλλει μήνυμα, μέσω της εφαρμογής messenger (facebook) στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Π» και του pelop.gr, Βαγγέλη Γερογιάννη. Τον γνωρίζει από τότε που έπαιζε στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Του ζητά να «κατέβει» το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα γράφει: «Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τπτ. Κατέβασε το. Γράφετε ότι θέλετε…».

Το δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά στην τραγική είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας και καταλήγει πως «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».

Προβληματισμός που αποτυπώθηκε και αποδόθηκε αρχικά ως τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Προφανώς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή, τα όσα θα ακολουθούσαν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην τηλεοπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ερωτηθείς γιατί ζήτησε να «αποσυρθεί» η δημοσίευση ισχυρίστηκε, ότι αρχικά «πήρε τηλέφωνο στην εφημερίδα λέγοντας «κατεβάστε το, γιατί δεν είχε ειδοποιήσει γιαγιάδες και τα σχετικά, οπότε δεν γνώριζαν τίποτα» και συνεχίζοντας την απάντηση – αγνοώντας πως υπάρχει το μήνυμά του κάθε άλλο παρά ενός τέτοιου περιεχομένου – αναφέρει λανθασμένα (αν όχι ψευδώς) ότι το έστειλε στον αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο!

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ