Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΜαρτυρία “βόμβα” – Έγκυος η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

Μαρτυρία “βόμβα” – Έγκυος η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

Πριν από κάποια 24ωρα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που έδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού υποστήριξε πως ο σύζυγός της έχει σχέση με μία κοπέλα που ζει στην Αθήνα. Η 33χρονη γνώριζε και λεπτομέρειες όπως το όνομα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, ότι είναι κομμώτρια και πως εργάζεται στην εστίαση.

Σήμερα, η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έφερε στο φως μία μαρτυρία “βόμβα”. Κοντινός άνθρωπος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι με μία κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια. Δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω”.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν του απαντάει πλέον στα μηνύματα. “Μέχρι πριν τρεις ημέρες μιλάγαμε. Του λέω να σου πω, έχω μάθει πως είσαι με μία κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Και ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι… Μου λέει δεν μπορώ να σου πω ρε φίλε, δεν μπορώ να σου πω τίποτα” πρόσθεσε ο ίδιος εξηγώντας πως γνωρίζει ότι είναι δύο χρόνια με τη συγκεκριμένη κοπέλα και συζούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ