Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Το σλόγκαν που κυκλοφορούσε για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα...

Πάτρα: Το σλόγκαν που κυκλοφορούσε για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι λέει ένας γείτονας του ζευγαριού

«Όποιος θέλει να μάθει κάτι καινούργιο (για τη διασκέδαση) να ρωτήσει τη Ρούλα και τον Μάνο». Το σλόγκαν αυτό είχε κυκλοφορήσει στην Πάτρα, όπως λέει ένας γείτονας του ζευγαριού, για να περιγράψει τις πολλές εξόδους που έκαναν σε μπαρ και εστιατόρια και τις εκδρομές τους μετά τον θάνατο των παιδιών τους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στην Πάτρα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης ήξεραν τα πάντα για τη διασκέδαση στην πόλη και συνέχιζαν να βγαίνουν κανονικά μετά τους θανάτους των παιδιών τους.

Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας έπιναν καφέ

Ο ίδιος περιγράφει μάλιστα και  ένα περιστατικό που του έκανε εντύπωση, ότι δύο ώρες πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας, ο Δασκαλάκης, η Πισπιρίγκου και ο πατέρας του Δασκαλάκη βρίσκονταν σε καφετέρια της Πάτρας και έπιναν καφέ.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του ζευγαριού είπε ότι την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας κι ενώ η τελετή θα γινόταν στις 15:00, πήγε να πάρει ένα καφέ και είδε στις 13:45 τους γονείς και τον πεθερό της Πισπιρίγκου να πίνουν καφέ.

«Μου έκανε εντύπωση ότι πριν την κηδεία του τρίτου τους παιδιού είχαν το κουράγιο να βγουν για καφέ και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η μαμά ούτε καν φορούσε μαύρα. Φορούσε ένα τζιν παντελόνι και ένα χακί μπουφάν και ο μπαμπάς ένα γκριζο φούτερ. Γενικώς κανένας δεν φορούσε μαύρα. Μόνο στο πρώτο παιδάκι, στην Μαλένα, φορούσαν μαύρα για δυο -τρεις μέρες και η ζωή τους μετά συνεχιζόταν κανονικά λες και δεν είχε συμβεί τίποτα».

«Ο κόσμος δεν την ένοιαζε τι θα πει σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι είχαν καταλάβει όλοι ότι ήταν αλλοπρόσαλλη η κατάσταση. Αυτοί συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά. Να βγαίνουν σε μαγαζιά, να τρώνε, τις εκδρομούλες τους, τα ποτά τους κανονικά. Και μάλιστα είχε βγει σλόγκαν ότι όποιος θέλει να μάθει τι καινούργιο υπάρχει (στη διασκέδαση) να ρωτήσει τη Ρούλα και τον Μάνο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ