Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Τι κρύβει ο Μάνος Δασκαλάκης – Γιατί ανησυχούσε με τη δημοσιοποίηση...

Πάτρα: Τι κρύβει ο Μάνος Δασκαλάκης – Γιατί ανησυχούσε με τη δημοσιοποίηση του θανάτου της Τζωτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται πως ήταν ο πρώτος που επέδειξε μεγάλη ανησυχία για τη δημοσιοποίηση της είδησης και τα ερωτήματα που εγείρονταν για τις τρεις απώλειες των παιδιών, μέσα σε 2,5 χρόνια.

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία του πατέρα των τριών κοριτσιών της Πάτρας, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος στην επίσημη κατάθεσή του στην ανακρίτρια Αθηνών, κατέδειξε πώς άλλαξε η συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στη συμπεριφορά της όταν άρχισαν να διατυπώνονται, δημόσια, υποψίες για τον θάνατο της μικρής κόρης του, ο Μάνος Δασκαλάλης δήλωσε:

«Διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα, εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς τον νου της, αν θα πουν κάτι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή αν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα, για ποιο λόγο είχε απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια θανάτου του παιδιού μας».

Η κίνηση που προβληματίζει

Ωστόσο, εύλογα γεννάται το ερώτημα, γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης «καρφώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για «ανησυχία» ως προς τη δημοσιότητα του τρίτου θανάτου μέσα στην οικογένειά του, όταν ο ίδιος, την ημέρα που η Τζωτρζίνα «έφυγε» από τη ζωή, πρώτος επέδειξε μεγάλη ανησυχία για τη δημοσιοποίηση της είδησης και τα ερωτήματα που πλέον εγείρονταν για τις τρεις απώλειες των παιδιών, μέσα σε 2,5 χρόνια.

Το pelop.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα -για πρώτη φορά- το μήνυμα που ο Μάνος Δασκαλάκης απέστειλε σε διαχειριστή της ιστοσελίδας, όταν το διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» (στις 9.10 μ.μ.) της 29ης Ιανουαρίου ανήρτησε την είδηση θανάτου της Τζωρτζίνας, με τις επακόλουθες εύλογες απορίες.

«Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ό,τι θέλετε» ανέφερε στο μήνυμά του στο facebook.

Η εν λόγω ανάρτηση ουδέποτε κατέβηκε -αφού κρίθηκε πως ήταν μία αληθής δήλωση- μεταγενέστερα αποδείχθηκε πως τα πράγματα ήταν όπως τα ανέφερε ή και ακόμα χειρότερα.

Και σήμερα πια όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: Ποιος ανησύχησε τότε (πιο πολύ) για τη δημοσιότητα; Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως καταμαρτυρά ο σύζυγος σήμερα, ή ο Μάνος Δασκαλάκης από τις 29 Ιαναουρίου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ