Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εξετάζεται η χορήγηση τοξικής ουσίας και στην...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εξετάζεται η χορήγηση τοξικής ουσίας και στην περίπτωση της Μαλένας

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» τον Απρίλιο του 2019, όπου και κατέληξε –   Η μεγάλη φθορά στο συκώτι της Μαλένας δεν εξηγείται και δεν δικαιολογείται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, με την πλειονότητα των ιατροδικαστών να συντείνει στο σενάριο ότι υπάρχει εξωτερική παρέμβαση.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας. Αυτό είναι το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και σε αυτό το παιδί, που έφυγε από τη ζωή πρώτο κατα σειρά σε ηλικία 3,5 ετών.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» τον Απρίλιο του 2019, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με το Mega, η μεγάλη φθορά στο συκώτι της Μαλένας δεν εξηγείται και δεν δικαιολογείται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα κοιμήθηκε στις 15.30, στις 16.30 ήρθε νοσοκόμα και της χορήγησε φάρμακο για το στομάχι γιατί το πρωί της ίδιας ημέρας είχε κάνει χημειοθεραπεία. Στις 16.40 έπαθε ανακοπή.

Οι ιατροδικαστές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χορηγήθηκε και στη Μαλένα κάποια δηλητηριώδης ουσία, ίσως και η κεταμίνη.

Μάλιστα, είναι πιθανό να ζητήσουν την εκταφή του παιδιού, προκειμένου να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά, όπου μπορεί να έχει μείνει τοξική ουσία, αλλά και περισσότερους ιστούς, όπου μπορεί να έχουν μείνει υπολείμματα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει δολοφονικά ένστικτα» λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας;» αναρωτήθηκε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στην Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR η κυρία Πισπιρίγκου, η κόρη της, βλέποντας τη συνέντευξη «έπεσε από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον», ενώ σημείωσε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες, πιθανώς από την κόρη της, μέσα από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα». «Το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα», πρόσθεσε.

Το μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη – «Να έρθει σε επισκεπτήριο να ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Μήνυμα – πρόσκληση στον Μάνο Δασκαλάκη απηύθυνε μέσω των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη, σύμφωνα με το Star, κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της να πάει στο σωφρονιστικό κατάστημα και να τη δει. «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας», λέει.

Μετά τον εντοπισμό κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη ασφυξίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου» επανέλαβε.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχεται ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο» είπε. Η 33χρονη υποστηρίζει ότι έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της, που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Ίχνη δείχνουν ασφυξία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αιτιών θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει ίχνη που αποδεικνύουν ότι ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη προήλθε από ασφυξία.

Μέσα στην εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ