Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική Ελλάδα«Μαύρη μαγεία», «φαντασίωση» και… διαζύγιο

«Μαύρη μαγεία», «φαντασίωση» και… διαζύγιο

Δύο νέα σενάρια για την οικογένεια Πισπιρίγκου. Δήμητρα Πισπιρίγκου, Μ. Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου στο «κάδρο»

Την ώρα που η κατηγορούμενη Πατρινιά, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν ένα βήμα πριν το γραφείο της Ανακρίτριας Αθηνών και, μέσω αυτής, λίγο πριν τη διαφαινόμενη προφυλάκισή της, διαδόσεις και νέα σενάρια συνέχιζαν να φθάνουν στην «Π», επιβαρρυντικά για τη μάνα των τριών κοριτσιών, αλλά και την οικογενειά της.

Ενα από αυτά, ήθελε τη Ρούλα, την αδερφή της, Δήμητρα, και την μητέρα τους, Ελένη, να ασχολούνταν με «Μαύρη μαγεία»!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», θέλοντας να διερευνήσει την «προέκταση» αυτή, έθεσε τη μαρτυρία στη θεία τους. Η Δήμητρα Πισπρίγκου, έδειξε, αν μη τι άλλο, να αιφινιδιάζεται δυσάρεστα. «Τί άλλο θα πουν για εμάς; Πού τα βρίσκουν και τα λένε τέτοια πράγματα; Δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε. Από το πρωί μέχρι το βράδυ… ασχολούμασταν με Μαύρη μαγεία!» απάντησε.

Από την καρέκλα της πήγε να πέσει (!), όταν η «Π» της μετέφερε ακόμα και σεξουαλικά υπονοούμενα για τη Ρούλα, την ίδια, που αγγίζουν ακόμα και τη μικρή Τζωρτζίνα! «Δεν φτάνει που μια μάνα κατηγορείται, με σαθρά στοιχεία, για τη δολοφονία της κόρης και υποψίες για τα άλλα δύο κορίτσια, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Τι άλλο θα πουν, τι άλλο θα φαντασιωθούν…;» είπε η κ. Πισπιρίγκου.

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση του δικηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Οθωνα Παπαδόπουλου ότι έχει την εντολή να προχωρήσει στη λύση του γάμου της με τον Μάνο Δασκαλάκη, η «Π» είναι σε θέση να γνωρίζει, από την ίδια την Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι η απόφασή της είχε ληφθεί μέρες πριν συλληφθεί.
«Με τον Μάνο έχει τελειώσει. Απλά, αντί για συναινετικό διαζύγιο έχω ζητήσει αντιδικία» είχε πει στην «Π» στις 21 Μαρτίου, όταν υπήρξε μία «φιλική» συνάντηση-συζήτηση μαζί της.

Επομένως, φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να προχωρήσει το διαζύγιο, και η λύση του γάμου τώρα δεν είναι αποτέλεσμα της στάσης του εν διαστάσει συζύγου της έναντι της κατηγορίας που της αποδίδεται.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ